Füleky György Készlethiány  Gyártó: Mezőgazda Kiadó »

Tápanyag-gazdálkodás

Mezőgazda Kiadó Budapest, 1999 tartalom: A könyv terjedelmével és szerkezeti felépítésével, valamint tartalmával is eltér a megszokottól. A növényi tápelemek, a talaj tápelem-szolgáltatása,…
24 990 Ft [64.71EUR]
Hűségpont: 249 pont
Készlethiány!

Mezőgazda Kiadó

Budapest, 1999

tartalom:

A könyv terjedelmével és szerkezeti felépítésével, valamint tartalmával is eltér a megszokottól. A növényi tápelemek, a talaj tápelem-szolgáltatása, a műtrágyák és szerves trágyák ismertetése mellett nagy részletességgel foglalkozik az egyes növénytermesztési ágazatok növényeinek tápanyagellátásával. Külön fejezet foglalkozik az egyes szántóföldi növényekkel, a kertészeti termesztés főbb növénycsoportjai, így a zöldségnövények, a gyümölcsnövények, a gyógynövények és dísznövények, valamint a szőlő tápanyagellátásával. Jelentős terjedelmet szántunk a könyvben a gyepek és az erdők tápanyag-gazdálkodási kérdéseinek, valamint a tápanyagellátás gépeinek ismertetésére. Szakterületünk Európai Uniós csatlakozáshoz történő hozzájárulását szolgálja a tápanyag-gazdálkodás növényi termékek minőségét és a környezetet befolyásoló hatását tárgyaló két fejezet.
A szerteágazó tudományterületi jellegből adódóan a könyvnek sok szerzője van, akik egyéniségüket, stílusukat is bevitték fejezetük megírásába. Emellett az egyes szakterületek a tudományosan megalapozott tápanyagellátás különböző szintjén állnak. Ez a tény, valamint az az alapvető igény is, hogy a gazdálkodás eltérő technikai és tudományos színvonalon dolgozók egyaránt tudják hasznosan forgatni a könyvet, okozza a néhol egymástól meglehetősen távolinak tűnő eljárások és technológiai elvek egymás melletti bemutatását.

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost automata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2490 Ft.

Szállítási díj: 2 490 Ft

Foxpost futár-Utánvét


A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni a csomag átvételekor kell. A szállítási költség 2690Ft.

Szállítási díj: 2 690 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2950 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 950 Ft
Barion

Postafutár-bankkártya


Házhoz kézbesítés. Ennél a szállítási módnál csak tíz rendelés megléte esetén adjuk fel a csomagokat. Szállítás 8-10 munkanap. Fizetés bankkártyával a rendelés leadásakor. Postacsomagot utánvéttel nem küldünk.

Szállítási díj: 1 990 Ft + 290 Ft MPL 'S' DOBOZ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek