Virágkötészet

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Az akció időtartama: 2020-08-03 - 2020-08-10.
A könyv fejezeteinek áttanulmányozása lehetőséget nyújt a többéves, esetleg évtizedes gyakorlattal rendelkező virágkötő számára tudásának kiegészítésére, elmélyítésére. Az általános és speciális fogalmakat, a tevékenységi területekhez tartozó alapvető és újabb ismereteket…
2 700 Ft 1 900 Ft [5.51EUR]
Hűségpont: 19 pont
A könyv fejezeteinek áttanulmányozása lehetőséget nyújt a többéves, esetleg évtizedes gyakorlattal rendelkező virágkötő számára tudásának kiegészítésére, elmélyítésére. Az általános és speciális fogalmakat, a tevékenységi területekhez tartozó alapvető és újabb ismereteket rendszerbe foglalva találhatja meg az olvasó.

Bevezető


A növények már ősidők óta belopták magukat mindennapjainkba olyannyira, hogy nélkülük már el sem tudnánk képzelni életünket. A növények külső megjelenésükben, tulajdonságaikban, olyan erőt és értéket képviselnek, melyet minden magára és környezetére igényes ember tisztel.
Kiemelt figyelemmel kell lennünk irántuk. A növények tisztelete egybeforr a környezetvédelemmel is, melyre rohanó mindennapjaink felgyorsult fejlődésében időt kell szakítanunk. Ez megmutatkozhat abban is, ahogyan bánunk növényeinkkel, közvetlen környezetünkkel.
A növények nagy teret hódítanak nemcsak külső, hanem belső környezetünkben is. Gondoljunk itt arra, mennyire felvidulunk egy-egy csokor átadás-átvétele után.

E könyv létrehozásában az a tény motivált, hogy jelenleg a könyvpiacon nem találni olyan szakkönyvet, amely egyben, részletesen taglalná a virágkötészettel kapcsolatos összes tudnivalót, fortélyt, szakmai fogást. E könyvet igyekeztem a virágkötészet gyakorlati részére összpontosítani, de ahhoz hogy egy virágkötő igazi szakemberként végezze munkáját elengedhetetlen néhány más témakör megismerése is. Bízom abban, hogy mind a kezdő, mind a már gyakorlott virágkötő talál számára értékes információt, érdekességet, melyet mindennapi munkájában tud hasznosítani.

„A csokorkötészet alakítja az ízlést, fejleszti a kreativitást!”

A szerző

Szállítás

Barion
PayPal

DPD futár-bankkártya


Legolcsóbb! Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja házhoz legkésőbb a feladást követő második munkanapon.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 10 000 Ft értékű rendelés felett.

DPD futár-utánvét


A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja házhoz garantáltan a feladást követően két munkanapon belül. Fizetés a küldemény átvételekor készpénzben.

Szállítási díj: 1 190 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata


Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen, vagy átvételkor az automatánál. Miután a Foxpost futár átvette a csomagot, a megrendelő a következő munkanapon már át is veheti azt a választott célautomatából. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 10 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal
PostaPont

Postaponton-bankkártya


Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A küldeményt postán, MOL töltőállomáson, illetve Coop üzletekben lehet személyesen átvenni.

Szállítási díj: 1 450 Ft
PostaPont

Postaponton-utánvét


A küldeményt postahivatalban, MOL töltőállomáson, illetve Coop üzletekben lehet személyesen átvenni. Fizetés a csomag átvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával.

Szállítási díj: 1 650 Ft
Barion
PayPal
PostaPont

Posta csomagautomata


Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagok személyes átvételére a csomag feladását követő második munkanaptól van lehetőség a választott csomagautomatánál.

Szállítási díj: 1 250 Ft
Barion
PayPal

Személyes átvétel


Szentendrén előzetes időpont egyeztetéssel. Fizetés készpénzzel az átvételkor, vagy bankkártyával titkosított Barion banki felületen, a megrendelés lezárásakor.

Barion
PayPal

Határon túlra postai szállítással


Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PayPal
PostaPont

Határon túlra magyarországi átvétellel


Ebben az esetben a határon túlról érkezett rendelést egy határközeli magyarországi postaponton lehet átvenni. Fizetés átvételkor készpénzben vagy a rendelés leadásakor bankkártyával.

Szállítási díj: 1 450 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek