Híres pincék, márkás borok

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Az akció időtartama: 2020-09-22 - 2020-10-05.
A Híres Könyvek sorozat harmadik kötetében , a méltán világszerte elismert magyar borok kerülnek bemutatásra és azok a pincészetek , ahol e nemes nedű készül. Megismerhetik a borvidékeket , annak sajátosságait,és kapunk egy kis kultúrtörténeti bemutatót is. Idézet a…
4 000 Ft 2 999 Ft [8.19EUR]
Hűségpont: 29 pont

A Híres Könyvek sorozat harmadik kötetében , a méltán világszerte elismert magyar borok kerülnek bemutatásra és azok a pincészetek , ahol e nemes nedű készül. Megismerhetik a borvidékeket , annak sajátosságait,és kapunk egy kis kultúrtörténeti bemutatót is.

Idézet a könyvből:

A SZÖLLŐSI PINCÉSZET 
1998-ban alakult családi vállalkozásként. Borászati üzemünk a történelmi hagyományokkal rendelkező Ászár-Neszmélyi borvidék központjában NESZMÉLY községben található.
Neszmély község kedvező fekvése mellett a szőlőtermesztés történelmi hagyományai a Római birodalom korára vezethetők vissza (Purbus császár).
A Dunára néző szőlőültetvények kedvező fekvése hozzájárul az itt termett szőlőkből készült, friss, üde, gyümölcs ízű, száraz, karakteres reduktív borok kiváló minőségéhez.
A hagyományos 350 m alapterületű pincénket 1830-ban — a borászati kultúrát és hagyományokat figyelembe véve — építtette Gróf Zichy Miklós. A pince biztosítja a borok tárolásához szükséges optimális klímát.
A pincét 1999-ben beruházás keretében teljesen felújítottuk. A 360 hl ászoktároló teret 1500 hl korszerű, hűthető inox tárolótérrel és hűtőtechnológiávai egészítettük ki.
A régi pince elé építettük a feldolgozóépületet, amiben jelenleg a világ egyik legkorszerűbb francia PERA típusú szőlőfeldolgozó gépsora került elhelyezésre.
A korszerű technológia és a kiváló szőlőalapanyag a biztosítéka a kiemelkedő minőségű karakteres reduktív borok előállításának. A Neszmélyi borvidéken fehérbor-szőlőfajták dominálnak, melyekből Chardonnay Sauvignon Blanc, lrsai Olivér, Olaszrizling, Királyleányka és Müller Thurgau fajta borokat készítünk.

Szállítás

Barion
PayPal

DPD futár-bankkártya


Legolcsóbb! Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja házhoz legkésőbb a feladást követő második munkanapon.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 10 000 Ft értékű rendelés felett.

DPD futár-utánvét


A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja házhoz garantáltan a feladást követően két munkanapon belül. Fizetés a küldemény átvételekor készpénzben.

Szállítási díj: 1 190 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata


Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen, vagy átvételkor az automatánál. Miután a Foxpost futár átvette a csomagot, a megrendelő a következő munkanapon már át is veheti azt a választott célautomatából. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 10 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal
PostaPont

Postaponton-bankkártya


Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A küldeményt postán, MOL töltőállomáson, illetve Coop üzletekben lehet személyesen átvenni.

Szállítási díj: 1 450 Ft
PostaPont

Postaponton-utánvét


A küldeményt postahivatalban, MOL töltőállomáson, illetve Coop üzletekben lehet személyesen átvenni. Fizetés a csomag átvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával.

Szállítási díj: 1 650 Ft
Barion
PayPal
PostaPont

Posta csomagautomata


Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagok személyes átvételére a csomag feladását követő második munkanaptól van lehetőség a választott csomagautomatánál.

Szállítási díj: 1 250 Ft
Barion
PayPal

Személyes átvétel


Szentendrén előzetes időpont egyeztetéssel. Fizetés készpénzzel az átvételkor, vagy bankkártyával titkosított Barion banki felületen, a megrendelés lezárásakor.

Barion
PayPal

Határon túlra postai szállítással


Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PayPal
PostaPont

Határon túlra magyarországi átvétellel


Ebben az esetben a határon túlról érkezett rendelést egy határközeli magyarországi postaponton lehet átvenni. Fizetés átvételkor készpénzben vagy a rendelés leadásakor bankkártyával.

Szállítási díj: 1 450 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek