Kedves Vásárlók! A Posta júliusban újabb díjemelést hajtott végre, így azt ezúttal már kénytelenek vagyunk beépíteni szállítási költségeinkbe. Javasoljuk, hogy a futár helyett válasszák a kedvezőbb díjazású csomagponti vagy csomagautomatás átvételt.

Legújabb: Foxpost csomagfeladás

Legújabb: Foxpost csomagfeladás

Webáruházunk újabb kedvező díjú szállítási móddal bővült. Ez a Foxpost, mely csomagautomatás átvételi módon kívül házhoz kézbesítést is vállal.

Mostantól webáruházunkban is elérhető a legmodernebb csomagátvételi mód, a Foxpost csomagautoma.

A megrendelt küldeményeket 2 munkanapon belül kiszállítják a címzettnek. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldenek a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.

Csomagautomatába kért küldemények a feladást következő munkanaptól vehetők át országszerte közel száz csomagautomata egyikében. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítik a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Fizetés az automatánál kizárólag bankkártyával lehetséges.

Ha most adja fel rendelését Foxpost csomagautomatában történő átvétellel, megajándékozzuk egy kiváló minőségű golyóstollal. 

 

 

További hírek