Lelkes Lajos Készlethiány  Gyártó: Mezőgazda Kiadó »

Házikerti kézikönyv

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó Korának megfelelő állapotú antikvár példány, könyvtári bejegyzéssel Kötés kötve  Kiadás éve 1983A háztáji és kisegítő mezőgazdasági, kertészeti kistermelésben sajátos és fontos helyet foglal el a családellátó…
1 980 Ft [5.18EUR]
Hűségpont: 19 pont
Készlethiány!

Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó

Korának megfelelő állapotú antikvár példány, könyvtári bejegyzéssel

Kötés kötve 

Kiadás éve 1983

A háztáji és kisegítő mezőgazdasági, kertészeti kistermelésben sajátos és fontos helyet foglal el a családellátó házikert. A kistermelésből származó kertészeti termékeknek több mint a fele ugyanis a család zöldség- és gyümölcsszükségletének kielégítését szolgálja. Így a hazai lakosság jelentős köre friss zöldségből, gyümölcsből önellátó. Szinte minden második állampolgár házi kertjében, hétvégi kertjében, vagy zártkertekben termeli meg a kertészeti termékeket. Ennek hiányában a zöldség- és gyümölcsforgalmazó hálózatra dupla munka hárulna - s ennek a személyi és tárgyi feltételei más területektől venné el a munkaerőt és beruházást. A családellátó házi kertek és a kertbarátok munkájának hiányában az értékes, biológiailag hasznos zöldség-, gyümölcsfélékből kevesebb jutna exportra, ami a népgazdaság nemzetközi gazdasági helyzetére is kedvezőtlen hatású volna. A frissen szedett gyümölcsök nagyobb biológiai értékűek, ízletesebbek, tetszetősebbek. A ház körül termett zöldség- és gyümölcsfélékből minden frissen kerül a család asztalára. A gyümölcs és zöldség termesztése közben a kertbarátok mozgásigényüket is kielégítik, szépítik környezetüket, növelik a települések zöldfelületét, mindnyájunk örömére. Remélem, hogy a kertbarátok várják ezt a könyvet, mellyel családjuk zöldség- és gyümölcsellátásához szellemi "szolgáltatást" kapnak. Kertészkedő munkájukhoz melegen ajánlom, melyből a kezdő és a már tapasztalattal rendelkező kertbarátok is számos új módszerrel gyarapíthatják ismereteiket.

Tartalom:

Zöld futószalag a család ellátására 27
Családellátó házikertünk kialakítása 61
A veteményes és növényei 109
Fűszer- és gyógynövények ismét
a házikertben 181
Mindig érjen valamilyen gyümölcs 205
A borszőlő és a csemegeszőlő
termesztése 301
Saját termésből bort 369
Válogatás egy kertbarát naplójából 429

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2590 Ft.

Szállítási díj: 2 590 Ft
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 490 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2790 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 790 Ft
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek