Házikerti kézikönyv

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó Korának megfelelő állapotú antikvár példány, könyvtári bejegyzéssel Kötés kötve  Kiadás éve 1983A háztáji és kisegítő mezőgazdasági, kertészeti kistermelésben sajátos és fontos helyet foglal el a családellátó…
1 980 Ft [4.84EUR]
Hűségpont: 19 pont

Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó

Korának megfelelő állapotú antikvár példány, könyvtári bejegyzéssel

Kötés kötve 

Kiadás éve 1983

A háztáji és kisegítő mezőgazdasági, kertészeti kistermelésben sajátos és fontos helyet foglal el a családellátó házikert. A kistermelésből származó kertészeti termékeknek több mint a fele ugyanis a család zöldség- és gyümölcsszükségletének kielégítését szolgálja. Így a hazai lakosság jelentős köre friss zöldségből, gyümölcsből önellátó. Szinte minden második állampolgár házi kertjében, hétvégi kertjében, vagy zártkertekben termeli meg a kertészeti termékeket. Ennek hiányában a zöldség- és gyümölcsforgalmazó hálózatra dupla munka hárulna - s ennek a személyi és tárgyi feltételei más területektől venné el a munkaerőt és beruházást. A családellátó házi kertek és a kertbarátok munkájának hiányában az értékes, biológiailag hasznos zöldség-, gyümölcsfélékből kevesebb jutna exportra, ami a népgazdaság nemzetközi gazdasági helyzetére is kedvezőtlen hatású volna. A frissen szedett gyümölcsök nagyobb biológiai értékűek, ízletesebbek, tetszetősebbek. A ház körül termett zöldség- és gyümölcsfélékből minden frissen kerül a család asztalára. A gyümölcs és zöldség termesztése közben a kertbarátok mozgásigényüket is kielégítik, szépítik környezetüket, növelik a települések zöldfelületét, mindnyájunk örömére. Remélem, hogy a kertbarátok várják ezt a könyvet, mellyel családjuk zöldség- és gyümölcsellátásához szellemi "szolgáltatást" kapnak. Kertészkedő munkájukhoz melegen ajánlom, melyből a kezdő és a már tapasztalattal rendelkező kertbarátok is számos új módszerrel gyarapíthatják ismereteiket.

Tartalom:

Zöld futószalag a család ellátására 27
Családellátó házikertünk kialakítása 61
A veteményes és növényei 109
Fűszer- és gyógynövények ismét
a házikertben 181
Mindig érjen valamilyen gyümölcs 205
A borszőlő és a csemegeszőlő
termesztése 301
Saját termésből bort 369
Válogatás egy kertbarát naplójából 429

Szállítás

Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizethet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen 999 Ft-ért. Ezt választva a rendelés véglegesítése előtt be kell jelölnie a Bankkártyás fizetés Barionnal szöveg előtti jelölőnégyzetet. Utánvét esetén a jelölőnégyzetet üresen kell hagyni. Az utánvétes szállítás díja 1280 Ft.

Szállítási díj: 999 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Foxpost futár


A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni bankkártyával lehet a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítási költség 1899 Ft. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Utánvétes szállításra nincs lehetőség, de kérésre díjbekérő számlát küldünk.

Szállítási díj: 1 899 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizethet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen 999 Ft-ért. Ezt választva a rendelés véglegesítése előtt be kell jelölnie a Bankkártyás fizetés Barionnal szöveg előtti jelölőnégyzetet. Utánvét esetén a jelölőnégyzetet üresen kell hagyni. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 999 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Packeta házhozszállítás


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Ennél a szállítási módnál a magas utánvéti díj miatt csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2700 Ft. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 700 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek