Fontos! A Foxpost automatáiban és a Packeta Z-Boxaiban és átvevőhelyein csak három napig tartják a rendeléseket. Három nap után a csomagokat visszaküldik a feladónak.

Fizetés és szállítás

Szállítási, átvételi lehetőségek:

Az áruházban a következő fizetési és szállítási lehetőségek közül választhat:

Választható fizetési módok:

Készpénz: 

Futárnál, postaponton, vagy személyes átvétel esetén.

Barion:

Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Erről a lehetőségről itt tájékozódhat. 

Választható szállítási módok:  

Packeta átadópontra

Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni lehet a rendelés lezárásakor bankkártyával, illetve átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával.

Díja: 1100 Ft Ingyenes 15000 Ft feletti megrendelésnél.

DPD futár-Bankkártya

Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja házhoz legkésőbb a feladást követő második munkanapon.

Díja: 1400 Ft Ingyenes 20000 Ft feletti megrendelésnél.

DPD futár-utánvét

A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja házhoz garantáltan a feladást követően két munkanapon belül. Fizetés a küldemény átvételekor készpénzben. 

Díja: 1650 Ft Ingyenes 20000 Ft feletti megrendelésnél.

Postapont/csomagautomata 

Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Ennél a szállítási módnál nem választható utánvét. A csomagok személyes átvételére a csomag feladását követő második munkanaptól van lehetőség, melyről a Posta email értesítést küld.
 
Díja: 1650 Ft
 

Foxpost csomagautomata

Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Miután a Foxpost futár átvette a csomagot, a megrendelő a következő munkanapon már át is veheti azt a választott célautomatából. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. 
 

Díja: 1100 Ft Ingyenes 15000 Ft feletti megrendelésnél.

Foxpost futár-bankkártya

Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.
 
Díja: 1590 Ft Ingyenes 20000 Ft feletti megrendelésnél.
 

Packeta - SK (Szlovákia)

A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Díja: 2190 Ft

Határon túlról érkezett megrendeléseket kizárólag bankkártyával lehet kifizetni a rendelés feladásakor Barion banki felületen.

Packeta - RO (Románia)

A csomagot a Csomagküldő futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.
 
Díja: 2290 Ft
 
Határon túlról érkezett megrendeléseket kizárólag bankkártyával lehet kifizetni a rendelés feladásakor Barion banki felületen.
 
Személyes átvétel
 

A vírushelyzet miatt a személyes átvételt bizonytalan ideig szüneteltetjük. Megértést és türelmet kérünk.

                  

Rendelés státuszok:

Nem visszaigazolt - A rendelés beérkezése és a feldolgozás megkezdése közötti állapot.

Visszaigazolt - A rendelés feldolgozása megkezdődött.

Készleten - Minden megrendelt termék raktárunkban van, küldhető.

Összekészített/csomagolható - A rendelést összeállítottuk.

Postázva, átadva - A küldemény továbbításra került.

Teljesített - A küldeményt a megrendelő átvette.

Felfüggesztett - A megrendelés nem teljesíthető, egyeztetés szükséges a megrendelővel.

Megrendelő visszavonta - A rendelést lemondták.

Megrendelő nem vette át - A megrendelő megtagadta a küldemény átvételét.