Lőrincz András, Ba Raktáron  Gyártó: Mezőgazda Kiadó »

A szőlő metszése és zöldmunkái

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
306 oldal, kötve 275 ábrával Mezőgazda Kiadó A metszés és a zöldmunkák nagy szakértelmet, alapos felkészültséget igénylő műveletek. Részletes tárgyalásuk előtt ezért könyvünkben összefoglaljuk azokat az alapismereteket, amelyek az eredményes gyakorlati…
29 990 Ft [76.03EUR]
Hűségpont: 299 pont
306 oldal, kötve
275 ábrával
Mezőgazda Kiadó

A metszés és a zöldmunkák nagy szakértelmet, alapos felkészültséget igénylő műveletek. Részletes tárgyalásuk előtt ezért könyvünkben összefoglaljuk azokat az alapismereteket, amelyek az eredményes gyakorlati alkalmazáshoz nélkülözhetetlenek.
Elsőként a metszés alapjaival (a fás tőkerészek jellemzői és a metszés formai elemei) foglalkozunk. Ezt követően - a zöldmunkák bevezetéseként - bemutatjuk a hajtás és a rajta található oldalszervek gyakorlati szempontból fontos tulajdonságait. Áttekintést nyújtunk a hónaljhajtás, a levél, a rügyek, továbbá a kacs, valamint a virágzat és a termés morfológiai sajátosságairól.
Ismertetjük a metszés elméleti alapjait, sorra vesszük a metszés hatásaival, céljaival és biológiai alapjaival kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Részletesen tárgyaljuk a hazánkban legelterjedtebb tőkeművelésmódokat és azok alakító metszését.

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2490 Ft.

Szállítási díj: 2 490 Ft

Foxpost futár-Utánvét


A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni a csomag átvételekor kell. A szállítási költség 2690Ft.

Szállítási díj: 2 690 Ft
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 190 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2790 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 790 Ft
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft

Vásárlói értékelések


2013-11-21

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2013-10-28

Nem lévén a terület szakértöje, szakmailag nem àll modomban értékelni a termékek (könyvek) minöségét. A könyveket ajàndékba vettem készen kapott lista alapjàn!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek