Dr. Fehér István Készlethiány  Gyártó: Szaktudás Kiadó Ház »

A vidéki turizmus fejlesztése

Könyvünkben azt tűztük ki célul, hogy megvizsgáljuk a vidékfejlesztés és a vidéki turizmusfejlesztés összefüggéseit, és megkeressük a választ arra a kérdésre, hogy a turizmusfejlesztés mennyiben alkalmas integrált gazdasági fejlesztési módszerként.…
4 400 Ft [11.54EUR]
Hűségpont: 44 pont
Készlethiány!
Könyvünkben azt tűztük ki célul, hogy megvizsgáljuk a vidékfejlesztés és a vidéki turizmusfejlesztés összefüggéseit, és megkeressük a választ arra a kérdésre, hogy a turizmusfejlesztés mennyiben alkalmas integrált gazdasági fejlesztési módszerként. Abból a feltételezésből indultunk ki, hogy a kistérségekben a turizmus fejlesztésével elérhetőek bizonyos vidékfejlesztési célok, vagyis a turizmus alkalmas a vidékfejlesztés funkciójának betöltésére. Az egyes kistérségek közös ismérvei lehetőséget adnak az általánosításra, következtetések levonására, javaslatok kidolgozására. Véleményünk és tapasztalataink közreadásával szólni szeretnénk a vidéki turizmus szereplőihez, hogy minél több szempontból ismerjék meg a reális lehetőségeket, és hogy megóvjuk őket az eltúlzott várakozásoktól.

A turizmusfejlesztéssel foglalkozók véleményünk szerint alábecsülik a vidéki turizmusban rejlő lehetőségeket. Ugyanakkor túlzottnak tartjuk a vidékfejlesztők várakozásait a turizmussal mint elsődlegesen fejlesztendő tényezővel és a fejlesztés eredményeivel kapcsolatban. Ez az ellentmondás is arra ösztönzött bennünket, hogy a vidéki turizmus piacfejlesztését mint témakört vizsgáljuk. A hagyományos, tömegturizmus mellett fontosnak ítéljük összefoglalni a vidéki turizmus értékeit, szerepét és a turizmus eme formájának a vidékre gyakorolt hatását.

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2590 Ft.

Szállítási díj: 2 590 Ft
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 490 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2790 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 790 Ft
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek