Terbe István, Slez Raktáron  Gyártó: Mezőgazda Kiadó »

Kertészeti és szántóföldi növények fejlődési rendellenességei

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Mezőgazda Kiadó, 2011 312 oldal・cérnafűzött, keménytáblás A klímaváltozás jelei, a hőmérséklet, a páratartalom, a fényviszonyok megváltozása, a környezetvédelem egyre nagyobb mérvű erősödése a kertészeti és szántóföldi növénytermesztés terén olyan…
29 990 Ft [76.33EUR]
Hűségpont: 299 pont

Mezőgazda Kiadó, 2011

312 oldal・cérnafűzött, keménytáblás

A klímaváltozás jelei, a hőmérséklet, a páratartalom, a fényviszonyok megváltozása, a környezetvédelem egyre nagyobb mérvű erősödése a kertészeti és szántóföldi növénytermesztés terén olyan fejlődési és élettani zavarok, kedvezőtlen tünetek megjelenését okozzák, ami nem magyarázható sem a kártevők, sem a kórokozók jelenlétével.
A növényvédők, növényorvosok a kedvezőtlen környezeti tényezőknek tulajdonítják a betegségeket, fejlődési rendellenességeket kiváltó okok több mint 60%-át.
A könyv első része a fejlődési rendellenességek természetét, felosztását, a kiváltó tényezők megjelenési formája, a megjelenés helye, ideje és időtartama szerinti csoportosítását tartalmazza.
A mű kétharmad része a termesztett növényeken, a zöldség- és gyümölcsféléken, a szőlő-, a dísznövény-, a gombatermesztésben és a szántóföldi kultúrákban tapasztalható abiotikus stressz okozta változásokat, azok korai felismerését, gyógyítását, a védekezési lehetőségeket tárja fel. Az idejekorán felismert elváltozás és a kiváltó ok ismerete lehetővé teszi a termésveszteség, minőségromlás, jövedelem-kiesés nélküli gyors, szakszerű beavatkozást.
A tünetek felismerését, az azonosítást teszi lehetővé a csaknem kétszáz színes kép.
A népes szerzőgárda magas szintű, korszerű ismeretanyagot ad át a kertészeti és növényvédelmi szaktanácsadóknak, az árutermelő kertészeknek, szőlészeknek, dísznövénykertészeknek és a szánföldi növénytermesztőknek, de sok új információt, ma már nélkülözhetetlen környezetbarát szemléletet kaphatnak a növényorvosnak, kertésznek, agrárszakembernek tanuló egyetemi, főiskolai hallgatók is.

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2490 Ft.

Szállítási díj: 2 490 Ft
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 490 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2950 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 950 Ft
Barion
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
Barion
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
Barion

Postafutár-bankkártya


Házhoz kézbesítés. Ennél a szállítási módnál csak tíz rendelés megléte esetén adjuk fel a csomagokat. Szállítás 8-10 munkanap. Fizetés bankkártyával a rendelés leadásakor. Postacsomagot utánvéttel nem küldünk.

Szállítási díj: 1 990 Ft + 290 Ft MPL 'S' DOBOZ

Vásárlói értékelések


2015-05-22

Megfelelő

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek