Kertészeti növények komplett tápanyagellátása

Újdonság!
Nem ígérjük, hogy könnyű, olvasmány. De azt igen, hogy egy újabb hiánypótló művet kaptak a kertészek. A 2007-es Zöldségnövények hiánybetegségei... könyv után a szerző Horinka Tamás új könyvében 40 növényfajra a kijuttatási technológiák szerint több mint 120 komplett technológiában…
6 690 Ft [18.49EUR]
Hűségpont: 66 pont
Nem ígérjük, hogy könnyű, olvasmány. De azt igen, hogy egy újabb hiánypótló művet kaptak a kertészek. A 2007-es Zöldségnövények hiánybetegségei... könyv után a szerző Horinka Tamás új könyvében 40 növényfajra a kijuttatási technológiák szerint több mint 120 komplett technológiában ismerteti a tudomány mai állása szerint felhalmozott tudást, mellyel növényeink okszerű táplálását megoldhatjuk.

A könyv betekintést nyújt a kertészeti tápanyagellátás teljes keresztmetszetéről, az alapoktól a technológiákon át az érvényes jogszabályokig, a tápanyag ellátáshoz kapcsolódó biológiailag aktív anyagok alkalmazási lehetőségeivel együtt.

A technikai háttér jelentős részét, a műtrágyák zömét a Belga ROSIER S.A. Európa egyik vezető kertészeti műtrágya gyártója biztosítja, de ezen kívül a világ számos pontjáról származó, magas minőségi követelményeknek megfelelő műtrágyára alapozott technológia megtalálható a könyv lapjai között.

513 táblázat, 128 igényes ábra segíti a témában elmélyülni szándékozok tudásszomját. De azok is kézzelfogható, könnyen értelmezhető segítséget kapnak akik "csak" egy-egy növényük szakszerű táplálását kívánják megoldani a könyv segítségével.

S a komoly munka mellé a lap aljára beillesztett bölcsességekkel, viccekkel kívánta a szerző oldani az agytevékenység fáradalmait. Mert igen is érdemes a termelő kertésznek az alapoktól a növényeikig áttanulmányoznia ezt a könyvet, hogy szakszerűen, költség hatékonyan tudjon termelni. A könyvben szereplő műtrágyák csúcs minőséget képviselnek, s a könyvben leírt receptek végrehajtása esetén az eredmény sem marad el. Az extra minőségű, nagy mennyiségű termés a gyakorló kertész szaktudását dicséri.

"Parasztnak, puli kutyának tanyán a helye" (népi bölcsesség). Ennek a könyvnek pedig minden gyakorló kertész kezében a helye.

Szállítás

Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Csomagküldő átadópontra


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni lehet a rendelés lezárásakor bankkártyával, illetve átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával.

Szállítási díj: 1 100 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

DPD futár-bankkártya


Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Ennél a szállítási módnál nincs mód utánvétes fizetésre. Amennyiben az átvételkor szeretne fizetni, úgy válassza a DPD futár-utánvét lehetőséget. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja házhoz legkésőbb a feladást követő második munkanapon.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

DPD futár-utánvét


A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja házhoz garantáltan a feladást követően két munkanapon belül. Fizetés a küldemény átvételekor készpénzben.

Szállítási díj: 1 350 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata


Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 990 Ft. Az automatánál átvételkor történő bankkártyás fizetés díja 1290 Ft. Miután a Foxpost futár átvette a csomagot, a megrendelő a következő munkanapon már át is veheti azt a választott célautomatából. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-bankkártya


Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, családtag, meghatalmazott veheti át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról.

Szállítási díj: 1 590 Ft
Barion
PostaPont

Postapont/csomagautomata


A küldeményt postán, MOL töltőállomáson, Coop üzletekben, illetve csomagautomatákban lehet személyesen átvenni.

Szállítási díj: 1 650 Ft
Barion
PayPal

Csomagküldő Szlovákiába


A csomagot a Csomagküldő futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 2 190 Ft
Barion
PayPal

Csomagküldő Németországba


Szállítási díj: 3 000 Ft
Barion
PayPal

Csomagküldő - Romániába


A csomagot a Csomagküldő futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 2 250 Ft

Vásárlói értékelések


2014-03-13

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek