Papp Károlyné dr. Rendelésre  Gyártó: MOHOSZ »

Vízről, halról horgászoknak

Újdonság!
Aki horgászik, mindenképpen több halat szeretne fogni, hiszen ezért megy a vízpartra horgászbottal. Úgy is lehet horgászni, hogy az ember elkészíti a felszerelést, felcsalizva bedobja, és várja vagy keresi a halat. S úgy is - és a tapasztalatok szerint ez az eredményes -, hogy igyekszik…
1 500 Ft
Hűségpont: 15 pont
Aki horgászik, mindenképpen több halat szeretne fogni, hiszen ezért megy a vízpartra horgászbottal. Úgy is lehet horgászni, hogy az ember elkészíti a felszerelést, felcsalizva bedobja, és várja vagy keresi a halat. S úgy is - és a tapasztalatok szerint ez az eredményes -, hogy igyekszik kiismerni a halak szokásait, táplálkozását, életmódját, viselkedését, és ezekhez igazodva, ha nem is tudományos alapossággal, de sok hasonló ismerettel felvértezve leli még nagyobb kedvét az egyik legszebb hobbiban, a horgászatban. Tény, hogy a horgászat technikája, módszerei iránt jóval nagyobb az érdeklődés - ezt mutatja az is, hogy a megjelenő horgászkönyvek döntő többsége e témákkal foglalkozik -, de az is tény, hogy igazán eredményesen az tud horgászni, aki azt nagyobb tudatossággal teszi. Ehhez próbál e kis kötet segítséget nyújtani. Könyvünk szerzője jól ismert a hazai horgász szakirodalomban, hiszen immár több mint egy évtizede írja rendszeresen a horgászat szakmagazinjában, a Magyar Horgászban a halak életével, szokásaik, táplálkozásuk kiismerésével, a velük való helyes bánásmód tennivalóival, környezetük megismerésével foglalkozó miniatűrjeit - élvezetes, korántsem csupán a szakemberek számára érthető stílusban. Ezeknek a miniatűröknek egy kis válogatása a kötet. Ajánlom mindazoknak, akik a halak élete és környezetük iránt mélyebben érdeklődnek, és mindazoknak, akik a horgászatban is szeretnének még több örömöt lelni.

Szállítás

MPL futár-utánvét


A csomagot az MPL futárszolgálat szállítja házhoz garantáltan a feladást követően két munkanapon belül. Fizetés a küldemény átvételekor készpénzben.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

MPL futár-bankkártya


Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Bankkártyás fizetéssel a szállítási költség csak 999 Ft. A csomagot az MPL futárszolgálat szállítja házhoz.

Szállítási díj: 999 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Postaponton-utánvét


A küldeményt postahivatalban, MOL töltőállomáson, illetve egyre több helyen felállított csomagautomatánál lehet személyesen átvenni. Fizetés a csomag átvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával. Csomagautomatánál kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Szállítási díj: 1 050 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

Postaponton-bankkártya


Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Bankkártyás fizetéssel a szállítási költség csak 899 Ft. A küldeményt postán, MOL töltőállomáson, illetve csomagautomatánál lehet személyesen átvenni.

Szállítási díj: 899 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel


Szentendrén előzetes időpont egyeztetéssel. Fizetés készpénzzel az átvételkor, vagy bankkártyával titkosított Barion banki felületen, a megrendelés lezárásakor.

Barion
PostaPont

Határon túlra


Csak olyan határon túlról érkezett rendelést tudunk teljesiteni, amit egy magyarországi postapontra kértek kiszálltani.

Szállítási díj: 1 050 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek