Dr. Várkonyi Józse Raktáron  Gyártó: Mezőgazda Kiadó »

Kecsketartás a kisüzemben

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Az akció időtartama: 2024-02-29 - 2024-03-14.
Az utóbbi időben egyre többen foglalkoznak otthon - a ház körül - állattartással. A ház körüli állattartás, állattenyésztés jelentős népgazdasági tényezővé, a tartók számára hasznos jövedelemforrássá vált. További fejlesztése állami támogatást élvez. A kisállatok…
6 500 Ft 5 900 Ft [14.98EUR]
Hűségpont: 59 pont
Az utóbbi időben egyre többen foglalkoznak otthon - a ház körül - állattartással. A ház körüli állattartás, állattenyésztés jelentős népgazdasági tényezővé, a tartók számára hasznos jövedelemforrássá vált. További fejlesztése állami támogatást élvez. A kisállatok tenyésztésével sokan kedvtelésből foglalkoznak, többen aktív pihenésnek tekintik az állattartást, a legtöbben azonban anyagi megfontolásból, gazdasági haszon reményében tartanak állatot. Tulajdonképpen nem is az a fontos, hogy ki milyen célból foglalatoskodik sertéssel, baromfival, nyúllal, birkával, kecskével, hanem az, hogy tevékenységével az egészséges, aktív pihenésen túl a népgazdaság számára is jelentős új értéket állít elő, ami részben kikapcsolódást jelent, részben anyagi hasznot hoz. Az utóbbi időben az eddig is közkedvelt, háztájiban tartott állatokon - szarvasmarha, sertés, baromfi - túl egyre növekszik az érdeklődés a valaha "szegény ember tehenének" tartott kecske iránt. Egyre többen keresnek meg minket aktív dolgozók - akik között van bányász, asztalos, orvos, banktisztviselő, esztergályos, háziasszony és sok nyugdíjas is - azzal, hogy adjunk segítséget az otthoni kecsketenyésztéshez, mondjuk meg, mit etessenek, hogyan fejjenek, mikor pároztassanak stb.

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2490 Ft.

Szállítási díj: 2 490 Ft
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Foxpost futár-Utánvét


A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni a csomag átvételekor kell. A szállítási költség 2690Ft.

Szállítási díj: 2 690 Ft
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 490 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2790 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 790 Ft
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek