Maria Minnaar Készlethiány  Gyártó: Pannon Emu »

Emu tenyésztők kézikönyve

GAZDASÁGOS MÓDSZEREK EMUKHOZ, STRUCCOKHOZ ÉS NANDUKHOZ Maria Minaar széleskörű ismerete az emu és más futómadarak tenyésztéséről több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhető. Maria és korábbi férje,…
9 900 Ft [25.11EUR]
Hűségpont: 99 pont
Készlethiány!

GAZDASÁGOS MÓDSZEREK EMUKHOZ, STRUCCOKHOZ ÉS NANDUKHOZ

Maria Minaar széleskörű ismerete az emu és más futómadarak tenyésztéséről több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhető. Maria és korábbi férje, Philipp 1985-től kezdődően struccot, 1988-tól emut, az 1990-es évek elején pedig nandut tenyésztett az Egyesület Államokban. 1992-ben, több éves kutatást követően a Minaar házaspár elkészítette az Emutenyésztők kézikönyvét. Ebből a könyvből több mint 20.000 példány fogyott el és franciára is lefordították.
Maria Minaar az afrikai Zimbabwéban nőtt fel és 1984-ben költözött az Egyesület Államokba. Reklámgrafikus, az Emu tenyésztők kézikönyvét is ő illusztrálta. Több nyelven beszél, ismeretterjesztő cikkeket ír különféle emu és strucc magazinok számára, továbbá előadásokat is tartott az Egyesület Államokban, Új-Zélandon, Kanadában és Svédországban rendezett emu / futómadár konferenciákon. Fiaival, Chris-szel és Daviddel él a texasi Grovetonban. Szakképzett tagja a helyi önkéntes mentőszolgálatnak, könyvkiadót működtet, szabadidejében pedig afrikai ütőhangszereken játszik.
Ez az új könyv teljesen új információkat közöl az emu (továbbá a strucc és nandu) kereskedelmi célra történő tenyésztéséről, így többek között a hús feldarabolásáról és marketingjéről, a zsírral kapcsolatos kutatásról, a szelektív tenyésztésről, a betegségekről, a betegség-megelőzéséről és a legújabb keltetési technikákról. A könyvben található egy fejezet további, ma is élő kihalt futómadár fajtákról is. A sorozat mindkét könyve rendkívül hasznos lehet bárki számára, aki az emu, strucc vagy nandu tenyésztéssel kapcsolatba kerül - akár tenyésztőként, feldolgozóként, gyártóként, kutatóként, állatorvosként, vagy éppen egyszerű érdeklődőként. 

 

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Revolut utalás


Ezt a szállítási módot csak az válassza, akinek van Revolut számlája. A rendelés összegét a @notabe2ofb-re utalással kell teljesíteni. Az utalás beérkezését követőn adjuk fel a csomagot a kiválasztott szállítási módon.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2490 Ft.

Szállítási díj: 2 490 Ft

Foxpost futár-Utánvét


A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni a csomag átvételekor kell. A szállítási költség 2690Ft.

Szállítási díj: 2 690 Ft
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 490 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2950 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 950 Ft
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
Barion

Postafutár-bankkártya


Házhoz kézbesítés. Ennél a szállítási módnál csak tíz rendelés megléte esetén adjuk fel a csomagokat. Szállítás 8-10 munkanap. Fizetés bankkártyával a rendelés leadásakor. Postacsomagot utánvéttel nem küldünk.

Szállítási díj: 1 990 Ft + 290 Ft MPL 'S' DOBOZ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek