Sörös Csilla Raktáron

Növényvédelmi kémia és toxikológia

Kiadó Typotex ISBN 9789634930570 Kötés fűzve Terjedelem 250 oldal Kiadás éve 2019 Méret 170x240 mm…
6 700 Ft [17.02EUR]
Hűségpont: 67 pont
Kiadó Typotex
ISBN 9789634930570
Kötés fűzve
Terjedelem 250 oldal
Kiadás éve 2019
Méret 170x240 mm
Képek, ábrák 16 táblázattal és 136 ábrával

A növényvédelem dinamikusan fejlődő tudomány, és a korszerű növényvédelmi gyakorlat ma is döntően kémiai módszereken alapul. A könyv a Szent István Egyetem Növényorvos MSc-képzésén részt vevő hallgatók, valamint az elméleti tudásukat frissen tartani kívánó gyakorló növénydoktoroknak készült, akiknek ismerniük és érteniük kell azokat a kémiai, biokémiai folyamatokat, melyek egy növényvédő szer kijuttatása során a környezetünkben és az emberi szervezetben bekövetkeznek. A szerző célja volt egy olyan szemlélet kialakítása is, amely érdeklődéssel és fogékonysággal fordul a kémia és ezen belül leginkább a szerves kémiatudománya felé, és igényt tart az ok-okozati összefüggések megválaszolására, ezáltal a jövőben megjelenő készítményeket is nyitottsággal és megfelelő tudatossággal kezeli. Reméljük, hogy a tananyag a hasznos ismeretanyagon túl élvezetet is nyújt az olvasóknak, válaszokat ad a gyakorlatban felmerülő kérdésekre, és emellett hozzájárul a tudatos növényvédőszer-használathoz. Sörös Csilla gyógyszerész végzettsége, valamint az Élelmiszertudományi Doktori Iskolában szerzett ismeretei metszeteként tekint a növényvédelmi kémiára. A peszticidek a gyógyszereknél sokkal nagyobb mennyiségben kijuttatva és egy komplex rendszert célozva a teljes ökoszisztémában fejtik ki hatásukat. Kutatási területén, az analitikai kémia szemüvegén áttörekszik eme bonyolult rendszer megértésére. 

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2490 Ft.

Szállítási díj: 2 490 Ft
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Foxpost futár-Utánvét


A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni a csomag átvételekor kell. A szállítási költség 2690Ft.

Szállítási díj: 2 690 Ft
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 490 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2790 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 790 Ft
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek