Schmidt Gábor, Varg Rendelésre

Famutató - Fásítási útmutató tervezéshez, kivitelezéshez és fenntartáshoz

A könyv részletesen foglalkozik a fásítások környezeti adottságaival (klíma, hidrológia, talaj, stb.), a városi környezet és a fák kapcsolatával, a származás és a honosítás összefüggéseivel, a külhonos (exota) fafajok társításával, a zöldfelületek és a zöld hálózat jelentőségével,…
2 900 Ft [7.37EUR]
Hűségpont: 29 pont
A könyv részletesen foglalkozik a fásítások környezeti adottságaival (klíma, hidrológia, talaj, stb.), a városi környezet és a fák kapcsolatával, a származás és a honosítás összefüggéseivel, a külhonos (exota) fafajok társításával, a zöldfelületek és a zöld hálózat jelentőségével, tankönyvszerűen és teljeskörűen ismerteti a zöldfelületek különböző típusait és szerepüket.
Nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek foglalják össze a különböző rendeltetésű területek tervezési irányelveit, a kivitelezés és a fenntartás gyakorlati ismereteit és tapasztalatait.
A zöldfelületek létesítői és kezelői áttekintést kaphatnak a települési fák és erdők leltározásáról, állapotleírásáról, az adatkezeléséről, és a különböző fa-értékbecslési módszerekről.
A zöldfelület-tervezést érintő hazai és EU szabályok bemutatása különösen aktuálissá és teljessé teszi ezt a kiváló művet. A bőséges irodalomjegyzék további ismeretek megszerzésében lehet útmutató.

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2490 Ft.

Szállítási díj: 2 490 Ft
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Foxpost futár-Utánvét


A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni a csomag átvételekor kell. A szállítási költség 2690Ft.

Szállítási díj: 2 690 Ft
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 490 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2790 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 790 Ft
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft

Vásárlói értékelések


2021-11-25

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2020-11-19

Tetszik a könyv, jól összefoglalja a tudnivalókat.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek