Dr. Szabó István Készlethiány

A csiperke, a laska és más gombák termesztése

jó állapotú antikvár könyv A gomba ősidők óta közkedvelt táplálékunk. A kínaiak már több mint 3000 éve ismerik és fogyasztják. Igaz, először csak a császárok étlapján jelent meg és ott is csak ünnepnapokon. Később azonban - főleg a Chow dinasztia idején - a fogyasztása…
2 990 Ft [7.84EUR]
Hűségpont: 29 pont
Készlethiány!

jó állapotú antikvár könyv

A gomba ősidők óta közkedvelt táplálékunk. A kínaiak már több mint 3000 éve ismerik és fogyasztják. Igaz, először csak a császárok étlapján jelent meg és ott is csak ünnepnapokon. Később azonban - főleg a Chow dinasztia idején - a fogyasztása már kezdett általánossá válni.

Aristoteles (i. e. 384-322) az „istenek eledelének" nevezte, Claudius császár mondása szerint pedig „egy tál gomba többet ér minden hadvezéri dicsőségnél".
Lakomáinkhoz sokáig csak a vadon termő gombákat tudtuk felszolgálni, termesztésük csak jóval később, mintegy 2000 évvel ezelőtt kezdődött. Igaz, a vadon termő „csemegéket" még ma is szenvedélyesen gyűjtik (évente 90-100 millió kilogrammot) és jelentős szerepet játszanak a mai fogyasztói igények kielégítésében is.
A gombák a szabadban vagy egyszerű létesítményekben is termeszthetők, s könnyen elsajátíthatók a módszerek. Pincékben, átalakított ólakban, istállókban, magtárakban és raktárakban is termeszthetők. A kertészek például a gombatermesztéssel jelentős mértékben növelni tudják az üvegházak és a fóliasátrak kihasználtságát. A gombatermesztés otthon, a háztájiban és nagyüzemi módon egyaránt megéri a fáradságot.
Könyvünk kiváló szakemberek közreműködésével a gombatermesztés titkaiba avat be bennünket azzal a nem titkolt szándékkal: netán mi is elcsábulunk, és tovább gyarapítjuk a gomba módra növő gombatermesztők táborát.

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2590 Ft.

Szállítási díj: 2 590 Ft
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 490 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2790 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 790 Ft
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek