Keszthelyi Sándor Rendelésre  Gyártó: Inform Kiadó »

Szántóföldi kárdiagnosztika

Szerző: Keszthelyi Sándor Kiadó: INFORM Kiadó Kiadás éve: 2023…
8 200 Ft [20.83EUR]
Hűségpont: 82 pont
Szerző: Keszthelyi Sándor
Kiadó: INFORM Kiadó
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 296-304 oldal
Méret: 168×238 mm
Kötés: keménytábla
 

Alapvető szerkezete szerint a könyv felépítése a következő:
1. Az előszót követő első, bevezető fejezetben a Szerző bemutatja a szántóföldi kárképek típusait, jellemző trendjeit, az egyéb felvezető és megértést támogató információkat.

2. Ezt követi egy kód alapú rendszerező rész. E rész a gazdát odavezeti – az általa ismeretlen kárkép sajátságait követve – a részletes magyarázó részekhez, mely alapvetően a kiadvány gerincét képezi.
Sémája: a „növényfaj, szerv, kárkép” sorrendet követve, kód alapján kalauzolja az olvasót a jellemző tünethez, kárkiváltóhoz és a kár morfológiai leírásához:
A részletes rész tagolása:

  • mag- és csíranövény kártételek
  • gyökér és föld alatti módosult szerveken kialakított kárképek
  • száron kialakított kárképek
  • 6. levélen kialakított kárképek
  • virágzaton kialakított kárképek
  • termésen kialakított kárképek

Végül a könyv szerzői köszönetnyilvánítással (mely a hiányzó képeket nyújtó kollégákat célozza), fogalomtárral, kártevő listával és irodalomjegyzékkel zárul.

Szállítás

Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. A szállítási költség 1150 Ft. Ha utánvéttel szeretne fizetni, akkor válasszon utánvétes lehetőséget.

Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Foxpost futár-Bankkártyás fizetés


Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. A szállítási költség 2490 Ft.

Szállítási díj: 2 490 Ft
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata-Utánvét


A rendelését egy választott csomagautomatából veheti át. Fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvétes szállítás díja 1490 Ft.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Foxpost futár-Utánvét


A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni a csomag átvételekor kell. A szállítási költség 2690Ft.

Szállítási díj: 2 690 Ft
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

Packeta átadópontra-Bankkártyás fizetés


Megrendelését egy kiválasztott átadóponton veheti át nyitvatartási időben. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A szállítás költsége 1490 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük. Ha utánvéttel szeretne fizetni, úgy válasszon másik szállítási módot.

Szállítási díj: 1 490 Ft
Barion
PayPal

Packeta házhozszállítás-Bankkártyás fizetés


A csomagot a Packeta futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Fizetni most lehet bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Díja 2790 Ft. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A bankkártyás fizetés elmaradása esetén a rendelést nem teljesítjük.

Szállítási díj: 2 790 Ft
PayPal

Packeta - SK (Szlovákia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Szlovákiába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft
PayPal

Packeta - RO (Románia)


A csomagot a Packeta futárszolgálat szállítja Romániába. A csomagfeladás időpontjáról értesítést küldünk, a küldemény útjáról és a kézbesítésről a futárszolgálat tájékoztat. Érkezés általában a csomag feladását követő 1-3 munkanap alatt.

Szállítási díj: 4 200 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek