gazdakonyv.huÉlelmiszer-biztonság, táplálkozás Élelmiszer-biztonsági helyzetelemzés és kockázatértékelés

Élelmiszer-biztonsági helyzetelemzés és kockázatértékelés

Eredeti ár: 3 600 Ft / db
Ár: 2 520 Ft / db
Akciós!
(Az akció időtartama: 2018-04-20 - 2018-04-26-ig)
  DR. SZEITZNé DR. SZ
  RAKTáRON
  SZÁLLÍTÁS: 2-3 NAP
A hazai döntéshozók (kockázatkezelők) számára kíván segítséget adni a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal ezzel a tanulmánnyal, mely elemzi és értékeli a hazai élelmiszer-biztonsági helyzetet meghatározó mikrobiológiai, kémiai és egyéb veszélyeket, megkísérli meghatározni azok kockázatát.
A tanulmány zömében kvalitatív, ill. szemi-kvalitatív jellegű kockázatbecslésre épül, azonban a növényvédőszer-maradékok példáján bemutatja azt is, hogy megfelelő elektronikus adatbázis esetén milyen mélységű és gyakorlati útmutatást adó kvantitatív kockázatbecslés végezhető.


A tanulmány bemutatja az egységes kockázatbecslésen alapuló besorolásának lehetséges módozatait, és javaslatot tesz a legoptimálisabb módszer alkalmazására. Bemutatja és elemzi a kockázat alapján történő mintavétel, valamint az ezt követő laboratóriumi vizsgálat főbb szempontjait. Ezt követően a különböző típusú élelmiszer-biztonsági veszélyek részletes elemzésével próbálja meghatározni az adott veszély által jelentett hazai kockázatot nemzetközi összehasonlításban. Mindehhez bemutatja az általános hátteret, a jogi környezetet, az élelmiszer-fogyasztási adatokból nyerhető információkat, és a kockázatok rangsorolásának lehetőségeit, és javaslatokat fogalmaz meg a további teendőket illetően.

Egyedi árucikk (utolsó darab)!

A termékért járó hűségpontok száma: 25 pont

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek

Szállítás

MPL futár-utánvét


A csomagot az MPL futárszolgálat szállítja házhoz garantáltan a feladást követően két munkanapon belül. Fizetés a küldemény átvételekor készpénzben.
 Postaköltség: 1 150 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.

MPL futár-bankkártya


Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Bankkártyás fizetéssel a szállítási költség csak 999 Ft. A csomagot az MPL futárszolgálat szállítja házhoz.
 Postaköltség: 999 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Postaponton-utánvét


A küldeményt postahivatalban, MOL töltőállomáson, illetve egyre több helyen felállított csomagautomatánál lehet személyesen átvenni. Fizetés a csomag átvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával. Csomagautomatánál kizárólag bankkártyával lehet fizetni.
 Postaköltség: 1 050 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

Postaponton-bankkártya


Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Bankkártyás fizetéssel a szállítási költség csak 899 Ft. A küldeményt postán, MOL töltőállomáson, illetve csomagautomatánál lehet személyesen átvenni.
 Postaköltség: 899 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.

GLS futár-utánvét


A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő munkanapon. A szállításhoz mobil szám megadása szükséges. Fizetés átvételkor készpénzben.
 Postaköltség: 1 150 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.

GLS futár-bankkártya


Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja házhoz a csomag feladását követő munkanapon.
 Postaköltség: 999 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.
Barion
GLS Csomagpont

GLS pont-bankkártya


Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagok személyes átvételére a csomag feladását követő munkanaptól az ország 200 településén több, mint 500 GLS csomagpontban van lehetőség.
 Postaköltség: 899 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel


Szentendrén előzetes időpont egyeztetéssel. Fizetés készpénzzel az átvételkor, vagy bankkártyával titkosított Barion banki felületen, a megrendelés lezárásakor.
PostaPont

Határon túlra


Csak olyan határon túlról érkezett rendelést tudunk teljesiteni, amit egy magyarországi postapontra kértek kiszálltani.
 Postaköltség: 899 Ft

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.